На Луганщині правоохоронці затримали судового експерта за хабарництво

 

У вівторок, 5 березня, за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону Об’єднаних сил спільно із співробітниками Національної поліції України на “гарячому” затримано судового експерта Луганського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України громадянина К.

Про це повідомляють у прес-центрі ООС.

За складення акту огляду автомобіля для його подальшої перереєстрації затриманий вимагав та отримав від власника транспортного засобу хабар на загальну суму 5000 гривень. Експерта затримано у порядку вимог ст. 208 КПК України.

Предмет неправомірної вигоди виявлено та вилучено під час проведення слідчих дій.

За результатами слідчих дій буде вирішено питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Слідчі дії тривають.

Читайте також:
У Донецькому медуніверситеті брали хабарі автомобілями, — СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна