Вибори в ООС: Наєв розповів, як голосуватимуть військові

 

Військовослужбовці, які виконують завдання в районах проведення Операції об’єднаних сил, також голосуватимуть на виборах президента. Для цього створюються спеціальні виборчі дільниці – армійці реалізують своє конституційне право.
Як передає “Новинарня“, про це в інтерв’ю виданню “Український тиждень” розповів командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв.

Спеціальні виборчі дільниці створюються безпосередньо на території військових частин. Підготовка до виборчого процесу, за словами Наєва, триває вже понад місяць.

“Усі ті військовослужбовці, які, приміром, не залучені у складі чергових сил чи до бойового чергування зранку, голосуватимуть у першій половині дня, решта — по обіді”, – розповів генерал-лейтенант Наєв.

Військові налагодили співпрацю із місцевою та державними органами влади. Наразі формуються списки виборців та утворюються дільничні комісії.

Наєв додав, що агітації для військовосужбовців ООС не передбачено – вона не проводиться.

Як інформувала “Новинарня“, 70,8% опитаних українців обов’язково будуть голосувати на виборах 31 березня, 20% — ще не вирішили, 9,2% — впевнені, що не голосуватимуть.

підготувала: Людмила Кліщук 

Читайте також:
Нові рейтинги: Зеленський утримує лідерство скрізь, крім Заходу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна