Лукашенко виступив проти можливого розміщення ракет в Україні

 

Президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив проти можливого розміщення ракет середньої і меншої дальності в Україні.

Про це він заявив у п’ятницю, 1 березня, на зустрічі з представниками громадськості та експертного співтовариства, передає  БЕЛТА.

За словами Лукашенка, в цьому питанні Білорусь солідарна з РФ.

“Якщо в Україні будуть розміщені такі ракети — це катастрофа. Треба розуміти, росіяни не можуть допустити, щоби ці ракети були там розміщені. Ми з росіянами абсолютно будемо солідарні. Тому ні в якому разі не можна робити в цьому напрямку кроки Україні”, — заявив він.

До цього Лукашенко заявляв, що Мінськ і Москва подумають про відповіді при появі ракет США в Європі або Україні. Президент Білорусі висловив думку, що “НАТО може піти на розміщення подібних ракет в Європі”.

Читайте також:
Білорусі загрожує війна і анексія, — колишній генсек НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна