“Книжковий арсенал” відмовляє ветеранським видавництвам, бо співпрацює з лівими, — ветеран АТО

 

Олексій Бешуля
ветеран АТО, видавець, письменник

(FB)

Конфлікт з “Книжковим Арсеналом” набуває все цікавіших форм.

Що в цьому, що в минулому році відмовляють нам, ветеранському видавництву “Zалізний тато”, і так само що в минулому, що в цьому році відмовляють видавництву ДІПА, яке спеціалізується на виданні книжок ветеранів.

Але є дуже просте пояснення такого упередженого і негативного ставлення до ветеранських ініціатив. Зайдіть на офіційний сайт “Книжкового арсеналу” і перегляньте список офіційних партнерів. Там після переліку купи посольств і іноземних організацій є один дуже цікавий офіційний партнер – Rosa Luxemburg Stiftung (Німеччина), благодійний фонд імені Рози Люксембург.

А тепер, що це за така цікава організація:

1. Структурний підрозділ партії Die Linke, ліворадикальної організації, повністю союзної Кремлю;

2. Ця організація восени 2014 року першою у Німеччині почала робити заяви про скасування санкцій щодо РФ за агресію проти України;

3. Ця організація у 2016 році на своєму з’їзді робила відеоміст з “інтернацианальнай брігадай” “Прізрак”, колишньою бандою Льошки Мозгового з “ЛНР”!

Ось посилання.

Тобто на офіційній конференції, де скрізь написано “Фонд Рози Люксембург”, відбувається включення з терористами! Мало того, конференція висловлює свою підтримку “комуністичним повстанцям Сходу України у їх боротьбі проти фашистського київського режиму”!

А зараз “Книжковий арсенал”, як складова державного підприємства “Мистецький арсенал” офіційно співпрацює з фондом, який прямо підтримує сепарів! Сепарів, бляха!

Співпраця з сєпарами і систематичний бан ветеранських ініціатив! Нормально так?

Яке дно ще можна пробити з боку “Книжкового арсеналу”? От, яке?

Пішов я писати заяву в СБУ.

Читайте також:
Поїзд до Донецька. Ветеранський блокнот Олексія Бешулі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна