На Луганщині місцевого мешканця засудили за теракти 2015 року

 

 

Старобільський районний суд Луганської області за матеріалами Служби безпеки України засудив до 7 років та 8 місяців позбавлення волі місцевого мешканця, який вчинив низку терактів та незаконно зберігав військові засоби ураження.

Про це повідомляє прес-центр Операції об’єднаних сил.

Оперативники СБУ встановили, що навесні 2015 року мешканець прикордонного населеного пункту здійснив підрив радіолокаційної станції однієї з військових частин, а також транспортних засобів, що належали співробітникам Держприкордонслужби та СБУ.

Правоохоронці затримали зловмисника у квітні 2015 року. Під час санкціонованих слідчих дій за місцем його проживання виявлено три пістолети, чотири тротилові шашки загальною вагою 200 грамів, набої різного калібру, електродетонатори та вибуховий пристрій іноземного виробництва.

Старобільський райсуд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 258 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, та в повному обсязі задовольнив позовні вимоги потерпілих.

Читайте також:
На Запоріжжі до 9 років ув’язнення засудили бойовика “ДНР”, поплічника Мотороли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна