На Кіровоградщині арбітражного керуючого затримано на хабарі у ₴650 тисяч

 

У місті Олександрія, що на Кіровоградщині, затримано арбітражного керуючого, який за вирішення питання щодо продажу за заниженою ціною майнового комплексу підприємства, одержав хабар у 650 тисяч гривень.

Про це повідомляють у прес-службі військової прокуратури південного регіону України.

“Досудовим розслідуванням установлено, що за вирішення питання щодо продажу за заниженою ціною майнового комплексу підприємства арбітражний керуючий К. вимагав та одержав від громадянина Б. неправомірну вигоду в сумі 650 тисяч гривень”, — йдеться у повідомленні.

Вчора, у понеділок, 25 лютого, після одержання вказаної суми хабара керуючого затримано в порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії.

Затриманій особі планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368-4 (підкуп особи, яка надає публічні послуги — ред.) КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
На Рівненщини командира військової частини затримали на хабарі в $10 тисяч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.