Окупанти привезуть в анексований Крим виставку захопленої у Сирії зброї та техніки

 

На початку березня до окупованого Криму із Росії привезуть мандрівну виставку захопленої на війні в Сирії техніки та озброєння.

“У період із 1 по 3 березня залізнична пересувна виставка акції “Сирійський перелом” пройде у Керчі, Севастополі і Новоросійську”, — передає ТАСС.

Російське інформаційне агентство називає це “військово-патріотичною акцією” і зауважує, що виставка присвячена майбутній “74-й річниці перемоги у Великій вітчизняній війні”.

Виставка складається із десятка відкритих залізничних платформ із зразками бронетехніки, артилерійського озброєння та інженерної техніки, також є три вагони зі зразками холодної та вогнепальної зброї, боєприпасів і саморобних вибухових пристроїв, засобів зв’язку та ін.

Повідомляється, що крім виставки, на залізничних вокзалах цих міст будуть розташовані пересувні пункти відбору охочих для військової служби в ЗС РФ за контрактом.

Як передавала “Новинарня“, Служба безпеки України нещодавно заявила, що Росія приховує інформацію про загибель ще 57 найманців “ПВК Вагнера” у Сирії.

Спецслужба також оприлюднила паспорти 57 росіян-членів “ПВК Вагнера”, яких знищили у Сирії рік тому.

Читайте також:
Окупанти відкрили в Севастополі російський військовий центр для школярів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна