Україну на “Євробаченні” не може представляти артист, що гастролює у державі-агресорі, — Кириленко

 

Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко відреагував на результати українського національного відбору на пісенний конкурс “Євробачення-2019”.

Як зазначив одразу після оголошення результатів відбору віце-прем’єр на своїй сторінці у Facebook, “представником України не може бути артист, який гастролює у державі-агресорі”.

“Можу ще раз повторити думку дуже багатьох: представником України не може бути артист, який гастролює у державі-агресорі, планує робити це й надалі та не бачить у цьому нічого неприйнятного”, — вважає Кириленко.

На його думку, “історія із учасником від України ще далеко не завершена”.

Як повідомляла “Новинарня“, у суботу, 23 лютого, в Києві відбувся фінал національного відбору на “Євробачення-2019”. За його підсумками був названий артист, який представить Україну у травні на пісенному конкурсі в Тель-Авіві. Це 27-річна Анна Корсун із Павлограда, сценічний псевдонім Maruv.

На конкурс Maruv представила пісню “Siren Song”, але більше важила форма подачі – провокаційний еротичний номер.

Читайте також:
“Своя позиція”. Фіналістки Нацвідбору на Євробачення-2019 сестри Опанасюк не визнають окупацію Криму

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна