Зеленський не поверне “ПриватБанк” Коломойському, якщо стане президентом, – Данилюк

 

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не планує повертати націоналізований “ПриватБанк” Ігореві Коломойському, якщо переможе на виборах.

Принаймні, у цьому він запевнив колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка.

Команда Зеленського 20 лютого повідомила, що проводить зустрічі з багатьма експертами в галузі економіки – і нещодавно була зустріч із екс-міністром фінансів Олександром Данилюком та екс-міністром економіки Айварасом Абромавичусом.

Данилюк розповів подробиці: “Звичайно, ініціював і питання націоналізації “ПриватБанку” і зв’язків з Коломойським. Отримав відповідь, що не для того (Зеленський) іде в президенти, аби повертати “ПриватБанк”.

“Сподіваюсь, це була щира відповідь. Зараз стільки серйозних викликів і можливостей, буде просто тупо і безвідповідально проміняти їх “на пряники”. Тих, хто це робить, і так достатньо” – додав екс-міністр фінансів.

Данилюк повідомив, що крім економічної тематики говорили з Зеленським про “завершення війни на сході, роботу з західними партнерами, ліквідацію впливу олігархату та оновлення державного апарату”.

Екс-міністр фінансів порадив: ліквідувати СБУ й переформувати її в контррозвідку; реформувати прокуратуру; створити Службу фінансових розслідувань; змінити модель державної служби тощо.

Зазначимо, що передвиборчу кампанію шоумена й актора Володимира Зеленського пов’язують із олігархом Ігорем Коломойським.

Читайте також:
Половина обіцянок найпопулярніших кандидатів не стосується повноважень президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна