Збірна України поступилася Росії в матчі за “бронзу” історичного чемпіонату Європи з футзалу

 

Жіноча збірна України з футзалу не змогла здобути медалі першого в історії офіційного чемпіонату Європи, який відбувся в  португальському місті Гондомар.

Як передає “Новинарня“, в матчі за “бронзу” українки поступилися принциповим суперницям з Росії.

В основний час була зафіксована нічия – 2:2, у серії пенальті “синьо-жовті” одного разу схибили – 2:3.

Варто зазначити, що по ходу зустрічі Україна поступалася – 0:2, але знайшла в собі сили відігратися. Сніжана Воловенко (18-та хвилина) і 35-річна Юлія Титова (29-та) реалізували пенальті, призначені арбітром за грубу гру росіянок. Причому Сніжана била дабл-пенальті.

У післяматчевій серії з-поміж наших забивали Ірина Добицька і Воловенко, промахнулася при завершальному, третьому ударі – Юлія Форсюк.

У матчі за “золото” тріумфували дівчата з Іспанії (4:0).

У фінальній частині історичного Євро-2019 брали участь чотири команди. Раніше у півфіналі українські футзалістки поступилися Португалії (1:5), а росіянки – команді Іспанії (0:5).
Відбір на Євро відбувався 2018 року. Тоді підопічні Олега Шайтанова виграли групу 3, випередивши Угорщину, Білорусь і Казахстан.

Читайте також:
Ще один футболіст “Шахтаря” перейшов у чемпіонат Росії

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна