Поліція ООС відпрацювала Маріуполь: затримані шість бойовиків

 

Відділ Національної поліції об’єднаного командного пункту Об’єднаних сил спільно з поліцейськими ГУ НП в Донецькій області провели оперативно-профілактичні заходи в місті Маріуполь та прилеглих селах Сартана і Гнутове “з метою виявлення зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, встановлення осіб, причетних до незаконних збройних формувань, та стабілізації криміногенної ситуації”.

Про це 17 лютого повідомив прес-центр ООС.

Серед іншого, затримано шість осіб, причетних до незаконних збройних формувань.

Також за гарячими слідами розкрито два грабежі, грабіжників затримано та доставлено до відділу поліції м. Маріуполь. Розкрито 22 крадіжки; речові докази (ювелірні вироби, гроші, побутову техніку, комп’ютерну техніку, мобільні телефони тощо) у зловмисників вилучено. Виявлено та задокументовано три кримінальних правопорушення за фактами вилучення наркотичних речовин – вилучено понад 500 грамів канабісу. Задокументовано один факт незаконного поводження зі зброєю. Задокументовано 192 адміністративних правопорушення, за вчинення яких складено відповідні протоколи.

Вказується, що відпрацювання відбувалося за наказом командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

“Заходи щодо виявлення та документування незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухівки, наркотичних засобів, виявлення осіб, причетних до НЗФ, й надалі проводяться силами поліцейських ВНПУ ОКП ОС, територіальними підрозділами ГУНП в Донецької області та перебувають на контролі керівництва НПУ та командування ООС”, – зазначили прес-центрі Об’єднаних сил.

Читайте також:
Поліція ООС відпрацювала Костянтинівку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.