Звільнення Супрун зупинить реалізацію медичної реформи, – Нефьодов

 

Зупиняти роботу в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун є некоректним перед виборцями, платниками податків та всією Україною.

Про це сказав заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, передає “Прямий”.

“Вважаю, що те, що вона робить є дуже важливим. В нас немає іншого варіанту ніж продовжувати медичну реформу, якщо ми хочемо аби ситуація в області охорони здоров’я покращилась”, — наголосив він.

Також Нефьодов зазначив, що наразі можна спостерігати позитивні наслідки медреформи.

“Ми вже бачимо дуже позитивні перші кроки як стосовно медичних закупівель, так і стосовно програми “Доступні ліки”. Також маємо успіхи на початку реформи на первинній ланці, де десятки мільйонів людей підписали договори з сімейними лікарями, а зарплати цих лікарів зросли втричі”, — переконаний Нефьодов.

Крім того він наголосив, що зупинка медичної реформи  “є некоректною перш за все перед виборцями і платниками податків”.

Також заступник міністра висловив сподівання, що суд прийме законне і справедливе рішення.

Читайте також:
На підтримку Супрун під судом зібралися сотні людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна