На Донеччині загинув старший солдат 93-ї омбр Ігор Наконечний “Замок”

 

У п’ятницю, 8 лютого, в районі Авдіївської промзони на Донеччині під час бойового чергування загинув старший солдат 93-ї окремої механізованої бригади ЗС України “Холодний Яр” Ігор Наконечний.

Про це сповістили на сторінці 93 омбр у Facebook.

“Із болем у серці повідомляємо вам про важку втрату в нашій бригаді. Вчора в бою з окупантами загинув наш боєць, старший солдат Ігор Наконечний на псевдо “Замок””, — йдеться у повідомленні.

Ігор Наконечний народився 3 липня 1988 року у селі Шелудьківка на Харківщині (Зміївський район). Після закінчення школи вступив до Темнівського навчального центру №100 (село Темнівка під Харковом), який закінчив у 2013 році, здобувши спеціальність токаря.

На момент початку російсько-української війни сім’я Наконечних мешкала у місті Волноваха Донецької області.

Із початком російської агресії Наконечний пішов захищати українську землю.

“Тож він не просто захищав незалежність держави, а боровся і за свою власну домівку, за свою родину”, — розповіли військові.

У 2015 році старший солдат Наконечний воював у 54-му окремому розвідбатальйоні, потім у 72-й механізованій бригаді імені Чорних Запорожців, де за віддану службу отримав “Знак пошани” від Міністерства оборони України. Надалі служив у 28 омбр.
2018 року прийшов до лав “холодноярівців”.

Побратими згадують Ігоря як життєрадісного та веселого. Він вів активний спосіб життя, займався спортом, завжди підтримував себе у чудовій фізичній формі.

Вдома у Ігоря залишились дружина Людмила та дві донечки.

Наконечний 2 Наконечний 4 Наконечний 3
<
>

За офіційними даними, Ігор Наконечний – друга бойова втрата ООС у лютому.

Як інформувала “Новинарня“, 4 лютого в районі селища Опитне на Донеччині, рятуючи пораненого побратима, від кулі снайпера загинув військовослужбовець 42 омпб 57-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ Сергій Гузенко.

Читайте також:
Три загиблі герої січня – “найтихішого” місяця війни. ОБЛИЧЧЯ, ІСТОРІЇ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна