Відповідь на наступ: бійці полку “Азов” знищили групу бойовиків

 

Військовослужбовці полку спеціального призначення Нацгвардії “Азов” знешкодили бойовиків, які намагалися наблизитися до українських позицій під прикриттям мінометного обстрілу.

Про це повідомили у прес-службі підрозділу.

“Сьогодні, 8 лютого, про операцію повідомив офіційний сайт Національної гвардії, не вважаючи за потрібне вказати, що її здійснили бійці «Азову»”, – ідеться в заяві.

“Бойове завдання зі знешкодження ворога, яке нашими бійцями було виконано блискавично, відбулося напередодні. Противник, який здійснював переміщення «сірою зоною» та впритул намагався приблизитися до позицій українського війська, використовував стрілецьку зброю, міномети та ПКМ. Унаслідок відкриття вогню бійцями «Азову» у відповідь супротивнику група найманців була ліквідована“, – заявили в підрозділі.

Завдання з ліквідації ворога виконали бійці 1-го батальйону “Азову” з позивними Аксід, Бо, Соло та Мітя.

6 лютого військовослужбовці ОЗСП “Азов” отримали відомчі нагороди та грамоти з рук командування ООС за успішне ураження противника на передовій, де підрозділ несе службу спільно із 30-ю окремою механізованою бригадою імені Костянтина Острозького

Як інформувала “Новинарня“, полк НГУ “Азов” після виведення з передової 2015 року повернувся на “нуль”, про що прес-служба спецпідрозділу повідомила 1 лютого.

Дивіться також:
“Новинарня” в програмі “Фронт”: спецтема – “Азов” повернувся на передову. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна