Луценко подала позов на Гриценка: вимагає відшкодувати 2,5 мільйона гривень

 

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Ірина Луценко подала позов на екс-міністра оборони України, кандидата в президенти Анатолія Гриценка з вимогою відшкодувати 2,5 мільйона гривень моральної компенсації за образу честі і гідності сім’ї Луценка.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ZIK.

“2,5 мільйона гривень — це та сума, яку Анатолій Гриценко знайшов, щоби зробити платіж, який приймає Центрвиборчком у кандидатів в президенти. Якщо він знайшов її як майбутній верховний головнокомандувач (це він так думає, але так не думає народ України, так не думаю я як матір воїна), то програний ним у суді позов обійдеться йому в той же завдаток”, – заявила Луценко.

Нардеп додала, що в разі перемоги в суді її сім’я направить гроші на потреби волонтерських організацій і на армію. На її думку, армія втратила свою боєздатність у ті часи, коли Гриценко був міністром оборони.

Як повідомляла “Новинарня“, 30 січня генеральний прокурор Юрій Луценко написав на своїй сторінці в Facebook, що дає Гриценкові 24 години на вибачення за слова про його сина.

Луценко додав, що його син “пішов у 2014 році на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55 Запорізької бригади”.

Дружина генерального прокурора Ірина Луценко заявила, що готує судовий позов проти Гриценка.

Читайте також:
Гриценко вибачився перед Луценком-молодшим за АТО, але ще більше образив старшого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна