На Івано-Франківщині після втручання СБУ власник готелю припинив трансляцію російського ТБ

 

У місті Яремче Івано-Франківської області в одному з готелів транслювали заборонений в Україні російський телевізійний канал “Телерадиосеть Благих Новостей”.

Після профілактичної розмови з працівниками СБУ з власником відпочинковому будинку показ цього каналу припинили, передає Zaxid.net.

Як повідомила прес-служба Нацради з питань телебачення та радіомовлення, ретрансляцію російського ТБ зафіксували в готелі “Маковиця” в місті Яремче.

“31 січня до представника Нацради Ігоря Маслова надійшла скарга від мешканця області”, – йдеться в повідомленні.

Відповідно до рішення Нацради від 31 серпня 2016 року ретрансляцію “Телерадиосети Благих Новостей” обмежили для розповсюдження на території України.

Повідомляється, що після профілактичної бесіди працівників СБУ із керівництвом готелю показ цього російського телеканалу, що поширювався із супутника, припинили.

Читайте також:
У найвисокогірнішому селі України відкрили стелу на честь загиблих АТОвців. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна