Суд у Києві арештував без права застави чоловіка, що вистрелив у дитину

 

Суд відправив під арешт на два місяці без права на заставу, чоловіка, який завдав вогнепальне поранення дитині в Деснянському районі Києва 1 лютого.

“Рішення суду Деснянського райсуду Києва – тримання під вартою на два місяці без права на заставу”, – повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

За її словами, дії чоловіка кваліфіковані за ч. 4 ст 296 ККУ (хуліганство зі застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень)

Максимець зазначила, що за даними слідства, підозрюваний під час вуличного конфлікту з іншими чоловіками здійснив кілька неприцільних пострілів із пристрою для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями.

Одна із куль зрикошетила від землі та влучила в обличчя дитині. Сам стрілець з місця події втік, але того ж дня був затриманий поліцейськими.

Пістолет у нього вилучили.

Також речниця столичної прокуратури повідомила, що офіційної інформації щодо стану дитини ще немає, але за даними правоохоронців, око хлопчику вдалося врятувати.

Читайте також:
У Києві підполковник СБУ викрав таксі та погрожував водієві пістолетом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна