Під Маріуполем затримали чоловіка, який привіз з ОРДО вибухівку. ВІДЕО

 

На контрольному пункті в’їзду-виїзду на Донеччині військові затримали чоловіка, який намагався провезти з тимчасово окупованої території вибухівку.

Про це 4 лютого повідомив прес-центр ООС.

Зазначається, що 62-річний мешканець Маріуполя вранці (3 лютого) виїхав на тимчасово окуповану територію власним автомобілем та по обіді повертався з окупованого Новоазовська назад. Під час ретельного огляду його автомобіля офіцери відділу контррозвідки УВВБ “Донецько-Луганське” Держприкордонслужби та співробітники СБУ, що спільно діють в складі Об’єднаних сил, виявили приховані у спинці заднього сидіння дві тротилові шашки вагою 400 грам.

Водія та автомобіль затримано. З якою метою громадянин перевозив вибухівку, з’ясовують правоохоронці. “Не виключено, що таким чином проросійські найманці готують підґрунтя для можливих терористичних акцій”, – зазначили в ООС.

Читайте також:
СБУ перекрила канал збуту вибухівки із зони ООС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна