На Волині СБУ викрила іноземця на пропозиції хабара співробітникові спецслужби

 

На Волині співробітники СБУ викрили контрабандиста на пропозиції хабара співробітнику регіонального підрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю української спецслужби.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Правоохоронці встановили, що громадянин сусідньої країни, який незаконно переправляв цигарки з території нашої держави, запропонував співробітнику спецслужби 26 тисяч євро.

За вказану суму іноземець планував повернути конфісковані на митниці сто шістдесят коробів цигарок вартістю майже два мільйони гривень.

Співробітник СБУ відразу після отримання неправомірної пропозиції повідомив про неї керівництво.

У межах відкритого кримінального провадження правоохоронці затримали зловмисника під час спроби передати хабар.

Зараз вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Заходи з викриття зловмисника проводились спільно зі співробітниками Управління СБУ у Волинській області, поліції та під процесуальним керівництвом військової прокуратури.

Читайте також:
На Харківщині заступника начальника райвідділу поліції затримали на хабарі від лісорубів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна