Roshen збудував багатоквартирний будинок для військових під Києвом. ВІДЕО

 

Кондитерська корпорація “Roshen” збудувала і передала військовим Збройних сил України житловий будинок у місті Бровари під Києвом.

Як повідомляє канал “Еспресо”, спорудження будинку на 16 квартир загальною площею 1200 кв. м тривало чотири місяці та коштувало корпорації майже 1 мільйон доларів в еквіваленті.

Затишний двоповерховий будинок збудували під Броварами для сімей військовослужбовців, яких передислокували із Криму у 2014 році. Він розташований поруч із військовою частиною.

У кухнях – вбудована техніка, у санвузлах – сантехінка, кахельна плитка, умебльовані передпокої та кімнати – таким побачили своє житло військові подружжя, отримавши ключі від нових квартир.

“Були повністю обладнані і кухня, і ванна. Скрізь були шафки, плита, духова шафа. І навіть посудомийна машина”, – констатує новосіл Людмила, сержант ЗСУ.

Зазначається, що цього року компанія збудує такий самий будинок для військових у Калинівці, що на Вінниччині. На будівництво планують витратити понад 30 мільйонів гривень та здати в експлуатацію вже влітку.

Читайте також:
Директор Rothschild пояснив, чому Порошенко не зміг продати Roshen

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна