У Чернігові відкрили Центр реабілітації учасників бойових дій

 

У Чернігові відкрили обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій та членів їх родин.

Про це повідомив начальник відділення спеціальних кореспондентів інформаційного агентства Міноборони України у Чернігові Олександр Парій, передає“Укрінформу”.

“У Чернігові на базі колишньої залізничної лікарні відкрили обласний центр комплексної реабілітації та обслуговування учасників бойових дій, членів їх родин та сімей загиблих. Він працюватиме у новому форматі із залученням психологів, соціальних працівників та юристів”, — сказав Парій.

За його словами, до створення закладу долучилися самі учасники бойових дій, члени їх родин, представники Ради ветеранів АТО, громадські організації, волонтери та небайдужі жителі міста і області.

Як поінформував директор новоствореного закладу Віктор Мозговий, основною метою роботи центру є комплексна реабілітація та обслуговування воїнів та членів їх сімей, яких в області налічується вже понад 50 тисяч. Для цього в закладі облаштовані кабінети психологів, соціальних працівників, юриста, фізичної реабілітації, масажу, дитяча кімната.

У майбутньому організатори центру планують створити в ньому готельний комплекс на 50 ліжок для індивідуальної роботи з бійцями та членами їх сімей, та, насамперед, із підрозділами, які виходять із зони ведення бойових дій.

Читайте також:
Реабілітація мистецтвом: актор-АТОвець Олег Шульга “Бандерас” очолив театральну резиденцію для ветеранів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна