ІДІЛ взяла на себе відповідальність за вибухи будинку і маршрутки у Магнітогорську

 

Терористичне угруповання “Ісламська держава” взяло на себе відповідальність за вибухи будинку (загинули 39 людей) та маршрутки (загинули 3 людини) у російському Магнітогорську.

Про це з посиланням на газету ІДІЛ повідомляє організація SITE Intelligence Group, яка відстежує активність бойовиків в інтернеті.

“Як йдеться у “ексклюзивному” матеріалі у випуску №165 щотижневої газети ісламістів Al-Naba, ІДІЛ бере на себе відповідальність за вибухи багатоквартирного будинку та мікроавтобуса у російському Магнітогорську”, — йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, у ніч на понеділок, 31 грудня, 2018 року в Магнітогорську внаслідок вибуху в житловому будинку обвалився весь під’їзд, аж до першого поверху.

Наступного дня, 1 січня 2019 року, там же троє людей загинули в результаті загоряння маршрутної “Газелі”.

Читайте також:
“Оце піз..ц фейєрверк!”: на полігоні Капустин Яр у Росії впала зенітна ракета. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна