УІНП до 100-річчя Соборності презентував гру для смартфонів. ЛІНК

гра УІНП - Українська революція гра УІНП - Українська революція гра УІНП - Українська революція гра УІНП - Українська революція
<
>

Український інститут національної пам’яті у четвер, 17 січня, презентував до 100-річчя Акту Злуки та Соборності гру для мобільних пристроїв “Сто років боротьби. Українська революція”.

Захід відбувся в будинку, де сто років тому засідала Центральна Рада, а зараз, крім іншого, розташовується, Музей Української революції 1917-1921 років.

“Сто років боротьби. Українська революція” – це можливість в ігровій формі згадати бурхливі події в Україні 1917–1921 років. Наша цільова аудиторія – це старшокласники, освітяни, усі, хто цікавиться історією. Гра допоможе засвоєнню школярами історичної інформації про Українську революцію, сприятиме популяризації героїв та учасників, хроніки подій”, – розповіла головний спеціаліст сектору методичної роботи УІНП Олена Охрімчук.

Аndroid-версія гри вже в магазині додатків Google Play – play.google.com: http://bit.ly/2FwGEjs (шукати поле “Українська революція”).
ІОS-версія розміщена в магазині додатків Аpple store за посиланням: https://apple.co/2MgBgl0.

Адаптація гри: смартфони та планшети на базі Android і iOS.
Режим: багатокористувацький, без доступу до інтернету.
Застосунок доступний для всіх версій Аndroid, починаючи з 5.1 та для всіх версій iOS.

Окрім гри, представники УІНП презентували ілюстровані настінні календарі, присвячені військовій еліті УНР, та аудіоальбом “Пісні Української революції”.

“Разом з власної волі з 1919 року” – під таким гаслом Україна відзначає столітній ювілей Акта Злуки 22 січня. Об’єднання українських земель відбулося з ініціативи і власної волі українців, а не було накинуто насильно зовнішніми чинниками. Акт Злуки 1919 року заперечує тези сучасної російської пропаганди про те, що єдність України – результат політики Леніна чи Сталіна”, – наголосив Голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

Фото: УІНП

Читайте також:
Росія стурбована настільною грою про УПА – УІНП тішиться

“Завершити декомунізацію”. В’ятрович закликав об’єднатись задля перейменування Дніпропетровської області

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.