“Втратив зв’язок”. Нардепа Тимошенка виключили із фракції “Народний фронт”

 

Фракція “Народний фронт” виключила зі свого складу народного депутата Юрія Тимошенка.

Таке рішення ухвалили на засіданні фракції у четвер, 17 січня, повідомляє прес-служба партії.

“Фракція постановила виключити зі свого складу народного депутата Тимошенка Юрія Володимировича за втрату зв’язку із депутатською фракцією, неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішень депутатської фракції, які стосуються важливих політико-економічних питань”, — пояснив причину виключення керівник фракції НФ Максим Бурбак.

Однак ймовірно, що Тимошенка вигнали з фракції, тому що він має намір балотуватися у президенти.

Це також підтвердив народний депутат Леонід Ємець.

“Виключили з фракції Тимошенка Ю.В. Офіційно. Формальна причина: за порушення фракційної дисципліни. Неформальна: він отримав гроші на заставу і планує балотуватись на посаду президента”, — написав він на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє ДМ, Юрій Тимошенко — доброволець, учасник АТО — на вибори президента планує іти як самовисуванець. Народний депутат стверджує, що “кошти на заставу йому зібрали побратими”.

Читайте також:
Нардепа Іванчука в Мексиці не затримували, Фукс теж в’їхав, – МЗС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.