Росіяни формують на Донбасі ДРГ та підвозять нову зброю проти безпілотників, – ГУР

 

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, противник на Донбасі формує нові ДРГ для дій на фронті в тилу ЗС України.

Як передає “Новинарня“, про це на денному брифінгу в середу, 16 січня, заявив представник прес-центру МОУ Дмитро Гуцуляк.

“…Російське окупаційне командування вживає інтенсивні заходи для посилення розвідувально-диверсійної діяльності в інтересах підготовки до застосування з’єднань і частин 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС Росії. Зокрема, за рахунок прибуваючих з території РФ спеціально підготовлених фахівців з розвідки, формуються диверсійно-розвідувальні групи для оперативного виявлення об’єктів ураження на передових позиціях та в тилу Об’єднаних сил”, – сказав полковник Гуцуляк з посиланням на дані ГУР МОУ.

Також він оприлюднив інформацію розкідки про те, що країна-агресор продовжує використовувати тимчасово окуповані території Донбасу як полігон для випробувань своїх нових зразків озброєнь.

“За повідомленням Головного управління розвідки Міноборони України, для озброєння розвідувальних підрозділів російських окупаційних військ з території РФ завезено новітні розробки технічних засобів розвідки та експериментальні зразки зброї, у т.ч. для підвищення ефективності боротьби з безпілотними літальними апаратами”, – зазначив Дмитро Гуцуляк.

Читайте також:
Росія готує на Донбасі диверсію з хімічною зброєю,
щоб звинуватити ЗС України, – ГУР

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна