Окупанти вигнали спостерігачів ОБСЄ зі станції, через яку вивозили вугілля до Росії

 

Спостерігачам ОБСЄ, які зафіксували десятки вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з Російською Федерацією, бойовики заборонили знаходитися в районі залізничної станції у Вознесенівці на Луганщині.

Про це з посиланням на інформацію української сторони СЦКК повідомляє прес-служба штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

“Збройні формування Російської Федерації та їхні найманці на Донбасі, прикриваючи ворожі плани, своєю агресивною поведінкою продовжують перешкоджати роботі СММ ОБСЕ”, — йдеться в повідомленні.

Так, згідно зі звітом місії ОБСЄ, на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці спостерігачі місії зафіксували понад 60 вантажних вагонів, зокрема, 12 цистерн для перевезення пального.

Крім того, місія ОБСЄ зафіксувала 60 вагонів із вугіллям, що рухалися в напрямку кордону з РФ, в останньому з яких були двоє озброєних найманців збройних формувань Росії.

“Два озброєні найманці збройних формувань РФ на залізничній станції Червона могила у Вознесенівці без пояснень причин наказали патрулю СММ негайно залишити залізничну станцію і зазначений район”, — повідомляють у штабі ООС.

Українська сторона СЦКК вважає неприпустимими дії російсько-окупаційних військ стосовно патрулів місії ОБСЄ, наголошується в повідомленні.

Читайте також:
Бойовики ОРДЛО активно перешкоджають роботі місії ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна