ОСи під Калиновим підбили броньовик окупантів. ВІДЕО

 

Увечері в неділю, 13 січня, близько 19:00, в районі смт Калинове (Попаснянський район Луганської області) ЗС України завдали удару по противнику, який намагався скоїти вилазки до передових позицій українських військ.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат України Дмитро Тимчук.

“Після виявлення противника воїнами ООС був знищений МТ-ЛБ (багатоцільовий транспортер легкоброньований – “Н”) 2-го батальйону 6-го окремого мотострілецького полку 2-го армійського корпусу російсько-окупаційних військ”, – написав Тимчук у “Фейсбуці”.

За його словами, підтверджені втрати окупантів – як мінімум один убитий та один поранений, при тому що “реальні втрати можуть бути більшими”.

Тимчук оприлюднив відеофіксацію підбитого МТ-ЛБ “ЛНРівців”, зроблену вранці 14 січня.

Нагадаємо, за підсумками 13 січня прес-центр ООС інформував, що чотири окупанти загинули та троє отримали поранення.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна