Нацгвардія підвищила зарплати на рівні ЗСУ

 

Паралельно зі Збройними силами прийнято рішення щодо збільшення грошового забезпечення військовослужбовцям Національної гвардії України – також із 1 січня.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила прес-служба НГУ.

“8 січня 2019 року підписано відповідне розпорядження командувача Національної гвардії України за № Р-1 «Про грошове забезпечення військовослужбовців Національної гвардії України», яким збільшено розміри грошового забезпечення військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової служби)”, – ідеться в прес-релізі.

Зазначається, що збільшення грошового забезпечення нацгвардійцям з 1 січня 2019 року відбудеться за рахунок підвищення надбавки за особливості проходження служби до 50% (раніше – 20%), а для військовослужбовців, служба яких пов’язана з особливостями виконання завдань, – від 80 до 100 %.

Крім того, в НГУ виплачуватимуть щомісячну премію, яка також була збільшена окремим категоріям військовослужбовців.

Виплати у збільшеному розмірі військовослужбовці Нацгвардії отримають вже в лютому 2019 року.

“Головне управління НГУ надалі продовжуватиме роботу щодо вдосконалення та забезпечення прозорості системи грошового забезпечення військовослужбовців НГУ відповідно до досвіду армій провідних країн світу. Так, середній розмір грошового забезпечення в 2019 році контрактника та молодшого офіцера НГУ буде відповідати рівню грошового забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України“, – зазначили в прес-службі.

Так само на рівні із ЗСУ для нацгвардійців зберігається доплата за участь в операції Об’єднаних сил: 10 тис. грн. за місяць – на першій лінії оборони на глибину ротних опорних пунктів; 4,5 тис. грн. за місяць – в інших районах проведення ООС.

Читайте також:
“Бойові посади отримають ще більше”.
У МОУ розповіли про нове підвищення виплат в ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна