Російський екіпаж на ралі “Дакар” дискваліфікований за наїзд на групу глядачів. ВІДЕО

 

Екіпаж російської команди “КамАЗ-Майстер” Андрія Каргінова на ралі “Дакар” у Перу дискваліфікований за наїзд на глядача під час п’ятого етапу перегонів.

Про це 11 січня повідомив сайт команди.

Після п’ятого етапу Каргін посідав третє місце в генеральному заліку вантажівок, поступаючись 16 хв. 45 сек. лідеру Едуарду Ніколаєву, ще одному представнику російського “КамАЗа”.

“Після старту на швидкісному спецділянці на його машині вийшов з ладу редуктор переднього моста, екіпаж їхав на задньому приводі, насилу долаючи дюни. На одному зі складних підйомів в пісках зібралася велика кількість груп глядачів, що стояли хаотично. Пілот намагався подолати підйом і об’їхати групу людей на дюні. Глядачі почали тікати з траєкторії руху вантажівки. Але один із них спіткнувся в м’якому піску й ногою потрапив під заднє колесо машини”, – сказано в повідомленні.

При цьому оприлюднене відео засвідчує, що КамАЗ Каргінова їхав просто на групу глядачів, і якби не їх втеча, могло б бути багато жертв.

“Рішення організаторів ралі по даному випадку виявилося надзвичайно жорстким – екіпаж Каргінова дискваліфікований з перегонів”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
Льотчики ПС США російського походження допомогли українцям,
постраждалим у ДТП на Поділлі. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.