Боксерові Очеретяному, що вбив працівника УДО, оголосили підозру

 

Боксеру Петрові Очеретяному, який під час конфлікту у Києві смертельно травмував працівника УДО, оголосили про підозру.

Про це у п’ятницю, 4 січня, повідомляє прес-служба прокуратури Києва на своїй сторінці у Facebook.

“Підозрюваний, який вигулював собак, вступив у словесну перепалку із перехожими чоловіками і під час цього конфлікту вдарив одного з опонентів у щелепу. Від отриманої травми останній помер на місці”, — йдеться у повідомленні.

“Чоловік, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні вказаного злочину, з місця події зник і лише увечері 3 січня 2019 разом із адвокатом з’явився у Печерське управління поліції. Затриманим виявився 36-річний киянин, кандидат у майстри спорту з боксу та кікбоксингу”, — повідомляють в прокуратурі.

Очеретяного затримано на підставі ст. 208 КПК України та оголошено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Як відомо, 2 січня між Петром Очеретяним, який вигулював собак поблизу житлового комплексу “Французький квартал” у Києві, та капітаном Управління державної охорони Василем Хмелюком трапився конфлікт, внаслідок якого спортсмен вдарив чоловіка. Удар виявився смертельним.

За вчинення злочину боксеру загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:
Київських поліцейських обвинувачують у побитті 81-річного авіаконструктора

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна