Окуповану Керч “завалило” сміттям

 

В окупованій Керчі через невивезення сміття комунальними службами у всіх районах міста переповнено сміттєві контейнери й територію поруч з ними.

Як повідомляє Крим.Реалії, на деяких центральних вулицях Керчі сміття почали складати прямо на пішохідних зонах.

Як зазначається, на центральному ринку Керчі гори сміття знаходяться поруч із торговими рядами, де торгують овочами та фруктами, а також поряд з корпусом, де продають молочні продукти.

Російська окупаційна “влада” міста офіційно ситуацію з не вивезенням сміття поки що не коментує.

Комунальне підприємство “Аршинцево” — одне з найбільших муніципальних підприємств, яке обслуговує майже третину міста, визнано банкрутом, його працівникам заборгували 2 мільйони 710 тисяч рублів (близько 1 млн. грн.) зарплати.

На позачерговій сесії “міськради” Керчі в грудні 2018 року депутати прийняли рішення виплатити заробітну плату співробітникам КП “Аршинцево” з міського бюджету.

Раніше повідомлялося, що Комітет російської Держдуми з питань екології спрогнозував “сміттєвий колапс” у деяких регіонах Росії і в анексованому Криму.

Читайте також:
Через особливості поведінки ґрунтів залізничне сполучення через Керченський міст відкладається, – МінТОТ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна