На свята адмінмежу з окупованим Кримом перетнули менше громадян, ніж торік

 

Під час новорічних свят українські прикордонники оформили перетин кордону близько мільйона осіб.

Про це інформує прес-центр Державної прикордонної служби.

“Тільки протягом кількох останніх передсвяткових та святкових діб співробітники Держприкордонслужби оформили на державному кордоні близько1 мільйон осіб та майже 160 тисяч транспортних засобів”, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Прикордонники констатують зменшення пасажиро-транспортного потоку на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

“Загалом протягом вихідних військовослужбовці Держприкордонслужби оформили 20 тисяч громадян, що на 25% менше у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року”, – кажуть у ДПСУ.

Тенденція до зменшення зафіксована і на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил. Всього прикордонники оформили 100 тисяч осіб та 15,3 тисячі автівок.

Прикордонники наголошують, що посилені заходи безпеки будуть тривати й у наступні вихідні – під час відзначення 7 січня в Україні Різдва.

Читайте також:
В Україні посилили прикордонний контроль на час свят

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна