В Україні посилили прикордонний контроль на час свят

 

Напередодні Нового року та Різдва прикордонники посилили заходи з охорони державного кордону.

Як інформує Держприкордонслужба України  у понеділок, 31 грудня, у цей період здійснюватиметься поглиблена перевірка документів та протидія ввезенню заборонених предметів.

У повідомленні вказано, що під час заходів контролю на новорічні та різдвяні дні особлива увага приділятиметься громадянам, які є вихідцями з країн міграційного ризику.

У період святкових днів увага приділяється функціонуванню контрольних пунктів, що розташовані на лінії зіткнення в районі проведення ООС.

“Вже на цих вихідних на державному кордоні по всіх ділянках кордону спостерігався динамічний рух осіб та транспортних засобів, що прямують через державний кордон та лінію зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил. Загалом тільки протягом останніх двох передсвяткових діб співробітники Держприкордонслужби оформили через державний кордон майже 0,5 мільйона осіб”, – вказано у повідомленні прикордонників.

Читайте також:
ДПСУ не пустила у вільну Україну митрополита УПЦ МП Іларіона з “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна