У Запоріжжі підстрелили одного з керівників “АвтоЄвроСили”

 

У Запоріжжі у вівторок, 1 січня, побили і поранили з пістолета одного з лідерів організації “АвтоЄвроСила” Владислава Погорєлова.

Про це повідомляють на сторінці організації у Facebook.

“Підстрелили одного із керівників “АвтоЄвроСили” Запоріжжя, зараз активіст прооперований і перебуває в лікарні”, — йдеться в повідомленні.

За словами самого Погорєлова, побили його біля дому за те, що зробив зауваження двом особам, які “кидали феєрверки під машини”, зокрема, і під його авто.

“Я спустився вниз, в цей час вони вже сіли в машину, я зробив зауваження (один з нападників був з яскравим запахом алкоголю, інший дивно пританцьовував), у відповідь на зауваження почув мат і підвищений тон. Нападники вийшли з авто і потім ми пішли до моєї машини, я ввімкнув ліхтарик, щоб показати їм місце вибуху феєрверка (якраз під паливним баком), — написав Погорєлов у Facebook.

“Після погроз на свою адресу я почув звук затвора пістолета і три вистріли, один з них попав мені в колінний суглоб”, — додав він.

За словами Погорєлова, він намагався захищатися, але йому “направили пістолет в обличчя” і “стали вдвох бити”.

“Після 5-хвилинного побиття, я впав на коліна і руки, потім було кілька ударів ногами в обличчя і рукояткою пістолета по голові”, — стверджує постраждалий.

Зараз Погорєлова прооперували, “коліно, щелепу вправили, ніс вправили, три місця на потилиці зашили”. Постраждалий додав, що поліція кваліфікувала напад як хуліганство (ст.296 ККУ).

Читайте також:
Львівська митниця почала оформляти “євробляхи” цілодобово

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна