Львівська митниця почала оформляти “євробляхи” цілодобово

 

Відділ митного оформлення “Скнилів” поста “Західний” у Львівській області перейшов на цілодобовий режим роботи.

Про це йдеться у повідомленні Львівської ОДА.

Зазначається, що таке рішення прийнято у зв’язку зі значним збільшенням кількості громадян, які хочуть здійснити митне оформлення автомобілів.

Підрозділ працюватиме цілодобово з 29 грудня до 23 лютого 2019 року.

22 лютого завершується період пільгового розмитнення автомобілів, який діє протягом 90 днів після набуття чинності законом про “євробляхи”.

Як повідомляла “Новинарня“, 25 листопада набув чинності “закон про “євробляхи” щодо легалізації ввезених із порушенням митного та податкового законодавства автомобілів із європейською реєстрацією, а також “пересічників” — мешканців прикордонних регіонів, які законно перетинали державний кордон на нетривалий період. 20 грудня стало відомо, що українці оформили майже 6,5 тис. транспортних засобів з іноземною реєстрацією, сплативши 52,3 тис. грн. у бюджет.

Упродовж місяця в Україні розмитнили близько 11 тисяч транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Читайте також:
Прикордонники із пострілами зупинили контрабандистів на “євробляхах”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна