На Харківщині військові 92-ї бригади отримали 80 квартир

 

Під час робочої поїздки на Харківщину у суботу, 29 грудня, міністр оборони України Степан Полторак вручив ордери на квартири у новобудовах військовослужбовцям 92-ї окремої механізованої бригади.

Міністр оборони привітав військовослужбовців-новоселів, оглянув їх нові квартири, поспілкувався з родинами та вручив їм подарунки, повідомляють у МОУ.

“Хотів би, щоби щастя було поруч з вашими сім’ями. Бажаю вам всього найкращого. Відтепер дуже добре, що ви зустрічатимете своїх чоловіків в нових теплих і просторих квартирах”, — сказав Полторак.

Глава МОУ також привітав військовослужбовців та їх родини з прийдешніми новорічними святами та запевнив, що оборонне відомство й надалі працюватиме над вдосконаленням системи забезпечення військовослужбовців житлом.

“В 2019-му році 92-а бригада стане першою в Україні, яка буде повністю забезпечена житлом”, — підкреслив Полторак на врученні сертифікатів.

За його словами, наступного року планується побудувати ще один будинок для сержантського складу: “Також завершиться будівництво гуртожитків на 350 військовослужбовців”.

“Крім того, з 1 січня 2019 року почне в повному обсязі діяти друга форма забезпечення житлом військовослужбовців. Це забезпечення всіх охочих компенсацією за знімання житла. Якщо раніше це були тільки офіцери, зараз така можливість є у всіх військових, у тому числі, й контрактників. Процедура максимально спрощена, й така можливість буде в усіх. Таким чином, наступного року ми закриємо питання забезпечення житлом усіх військовослужбовців 92-ї бригади”, — зазначив Полторак.

За його словами, окрім 80 квартир, які зараз отримали військові 92-ї бригади, цього року було закуплено 101 квартиру в Харкові для військових Харківського гарнізону.

Своєю чергою, командир бригади підполковник Володимир Кокорєв подякував міністру оборони за підтримку його підлеглих та забезпечення належного соціального захисту військовослужбовців Збройних сил України.

Читайте також:
Порошенко особисто придбав дві квартири для сімей полонених військовослужбовців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна