Порошенко особисто придбав дві квартири для сімей полонених військовослужбовців

 

Президент Петро Порошенко подав до Єдиного держреєстру декларацій відомості про дві квартири, які 27 грудня, як фізична особа, придбав у Кропивницькому.

Про це повідомляє “Укрінформ” з посиланням на прес-службу президента.

У розділі про суттєві зміни майнового стану з’явилися повідомлення про те, що Порошенко купив два помешкання, на що витратив 2 287 166 гривень.

Того ж дня Порошенко подарував ці квартири родинам двох військовослужбовців, Сергія Глондара та Олександра Корінькова.

Старшина Глондар та молодший сержант Коріньков потрапили у полон у 2015 році під час боїв за Дебальцеве. Вже майже чотири роки їх не вдається визволити з полону.

Як інформувала “Новинарня“, ці військові, зокрема, не потрапили на “великий” обмін 27 грудня 2017 року, попри те, що українська сторона регулярно включає їх у списки на обмін.

У вересні цього року, перебуваючи у Кропивницькому, Президент відвідав 3-й окремий полк Сил спеціального призначення Збройних сил України імені князя Святослава Хороброго. Герой України Олександр Трепак розповів йому про складні житлові умови родин двох полонених військовослужбовців, а Порошенко пообіцяв вирішити цю проблему.

Читайте також:
Як вижити в полоні та після нього

“Тюрми скрізь схожі”. Координатор ОБСЄ розповів про відвідини українських заручників ОРДЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна