Доба ООС: 20 обстрілів, загострення під Кримським, три воїни поранені

 

Після доби затишшя на Донбасі поновилися обстріли і санітарні втрати.
За добу понеділка, 24 грудня, російські окупаційні війська 20 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано сім випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у ранковому зведенні.

Зокрема, ворог здійснив обстріли двічі – з мінометів калібру 120 та 82 мм – позицій Об’єднаних сил в районі селища Кримське на Луганському напрямку, та біля селища Піски – на Донецькому напрямку, а з мінометів калібру 82 мм – по н.п. Кряківка на Луганському напрямку, Луганське на Донецькому напрямку, Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

“Опорні пункти наших військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі в районі селища Кримське – на Луганському напрямку, населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, селищ Кам’янка, Піски, Тарамчук, Луганське – на Донецькому напрямку, селища Південне на Горлівському напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне – на Маріупольському напрямку.
Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби”, – сказано в повідомленні.

Протягом минулої доби троє військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки, 24 грудня одного окупанта було знищено та шість поранено.

Протягом поточної доби, станом на 7:00, ворог вогонь не відкривав.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна