Адвокатові Рубана, Лусваргі та екс-беркутівців спалили автомобіль

 

Адвокату Валентину Рибіну, який захищав Володимира Рубана, екс-беркутівців та Рафаеля Лусваргі, спалили автомобіль.

Як повідомив адвокат у коментарі Громадському, підпал стався 24 грудня. Авто стояло в підземному паркінгу поряд з його будинком.

Рибін не знає, хто це зробив, однак пов’язує зі своєю адвокатською діяльністю.

“Я можу пов’язати це з чим завгодно, бо мені постійно погрожують через діяльність”, — сказав він.

За словами Рибіна, авто сильно пошкоджене, а після того, як рятувальники загасили вогонь, — паркінг весь задимлений. Машина застрахована не була.

Валентин Рибін захищав інтереси керівника Центру звільнення полонених “Офіцерський корпус” Володимира Рубана, обвинуваченого у війні на Донбасі на боці бойовиків бразильця Рафаеля Лусваргі, обвинуваченого в замовленні вбивства Аркадія Бабченка В’ячеслава Пивоварника.

Також Рибін захищав трьох харківських екс-беркутівців, які втекли до Росії, та підозрюваного в державній зраді колишнього перекладача прем’єра Володимира Гройсмана Станіслава Єжова.

Читайте також:

Справа бойовика Лусваргі: бразильцю дадуть державного адвоката замість Рибіна, його явно посадять

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна