“Чистки” в Донецьку: заарештували заступника “Ташкента”

 

В окупованому Донецьку заарештований колишній в.о. “першого заступника міністра доходів і зборів “ДНР” Михайло Халін. Його звинувачують у захопленні власності.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.


“У Донецьку тривають “чистки”. Заарештована ще одна людина Захарченка-Тимофєєва. Як підірвала українська ДРГ Захара, так і пішли одразу арешти його людей. З’ясувалося, що всі вони були гади, злодії та шахраї”, – йдеться у повідомленні Казанського.

Халін був “заступником міністра доходів і зборів ДНР” Олександра Тимофєєва “Ташкента” – соратника вбитого Захарченка.

Як повідомляла “Новинарня“, наприкінці серпня цього року ватажка “ДНР” Олександра Захарченка вбили під час вибуху в кафе “Сепар” на вулиці Пушкіна в Донецьку. Тоді важкі поранення отримав другий за вагою діяч угруповання – Олександр “Ташкент” Тимофєєв, так званий “заступник голови ради міністрів ДНР”, “міністр доходів і зборів”.

Читайте також:
Разом із Захарченком у кафе “Сепар” загинув його охоронець Доценко. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна