ДТП з автобусом Ecolines на Львівщині: серед чотирьох загиблих – троє військових

 

У ніч на 16 грудня, о 3:10, на автодорозі Львів–Краковець у селищі Івано-Франкове під Львовом сталося зіткнення автобуса і легковика, внаслідок якого загинули троє військових та один цивільний з авто.

Автобус Ecolines міжнародного рейсу Дніпро–Згожелець (Польща), що рухався в напрямку Львова під керуванням 43-річного киянина, зіткнувся з легковим автомобілем “Вольво”.

Від отриманих травм на місці ДТП загинули водій та троє пасажирів легковика. Ще двох пасажирів “Вольво” – 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини – доставили у лікарню.

В автобусі на момент аварії перебували приблизно 70 пасажирів. За попередньою інформацією, з них ніхто не постраждав, повідомили в обласній поліції Львівщини.

Троє з чотирьох загиблих в аварії були військовими Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Про це повідомили на сторінці академії у Facebook.
Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн були військовослужбовцями військової служби за контрактом 184-го навчального центру академії.

За даними “ТСН.Тиждень”, вони поверталися зі Львова на Яворівський полігон.

Поліція встановила, що водій автобуса не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем. Водія з “Еколайнз” затримали.

Читайте також:
На Львівщині в ДТП загинув контрактник ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.