“Ой, б..дь, оголошується перерва”: запорізька суддя показала адвокатові дулю під час засідання

 

На Запоріжжі служителька Феміди Оріхівського районного суду Лариса Щербань емоційно відреагувала на ведення адвокатом відеозйомки судового засідання щодо кримінальної справи. Вона нецензурно лаялася, погрожувала розбити апаратуру і навіть показала дулю.

Про це повідомив адвокат Сергій Галчанський на своїй сторінці у Facebook.

“Я не хочу, щоб ви мене знімали! Ви мене чуєте, чи ні?! Я виб’ю зараз вашу цю апаратуру!”, — сказала суддя Лариса Щербань.

До слова, Оріхівський райсуд вже відреагував на конфлікт і поширив спеціальну заяву на Facebook-сторінці, в якій “рішуче засудив” і назвав “неприпустимою і неетичною” поведінку судді Лариси Щербань. Ба більше, скаргу подали на обох – і на суддю, і на адвоката.

“Загальні збори суддів Оріхівського районного суду Запорізької області вирішили звернутись із дисциплінарними скаргами на дії судді Лариси Щербань та адвоката Сергія Галчанського у встановленому законом порядку”, – зазначено у повідомленні.

Під час інциденту відбувався розгляд кримінальної справи про збут наркотиків.

Читайте також:
“Поцілуй в дупу нас”: депутати від БПП написали Путіну листа в стилі запорожців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна