На окупованому Донбасі серед бойовиків ідентифікували полковника ЗС Росії

 

Під час ротації бойовиків “ЛНР” на Донбасі, які перебувають у складі 2 “армійського корпусу” РФ, було ідентифіковано офіцера ЗС Росії.

Про це повідомляє “Інформаційний спротив”.

“2 грудня поточного року в з’єднаннях і частинах 2 “армійського корпусу” (ОРЛО) була проведена планова ротація кадрових військовослужбовців ЗС РФ, які перебувають на керівних посадах цього окупаційного формування. Як стало відомо, під ротацію потрапив заступник командира 21 омсбр 2 ЗА (Самара) Центрального ВО по роботі з особовим складом полковник Слукін Ігор Васильович, який, ймовірно, займав посаду заступника командувача 2 АК по роботі з особовим складом (прізвище під прикриттям — Соколов, позивний “Лідер”)”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше, до участі у бойових діях на Донбасі, полковник Слукін займався “духовним вихованням” військових.

Зокрема військові брали участь у заходах з представниками Російської православної церкви.

Його також помітили 17 червня 2017 року на Привокзальній станції селища Пристанціонне Тоцького району Оренбурзької області під час святкування 140-річчя населеного пункту.

“Опубліковане —  ще один доказ того, що війна в Україні є актом агресії за участю кадрових російських офіцерів”, — зазначають у “Інформаційному спротиві”.

Читайте також:
“Стало соромно за свою країну”. Ольга Сімонова з Челябінська зреклася громадянства РФ і воює за Україну в ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна