Кубинці отримають повний доступ до інтернету на мобільних телефонах

 

Президент державної телекомунікаційної компанії Куби ETECSA Майра Аревіч заявив, що громадянам буде запропонований повний доступ до Інтернету на мобільних телефонах із наступного тижня.

Про це повідомляє AP.

“У вівторок уночі Куба повідомила, що громадянам буде запропонований повний доступ до інтернету на мобільних телефонах від наступного тижня. Таким чином країна стала однією з останніх у світі, яка запропонувала цю послугу”, — йдеться у повідомленні.

За словами президента державної телекомунікаційної компанії Куби ETECSA, наступного четверга кубинці зможуть оформлювати контракти для отримання послуг 3G.

Як повідомляє AP, до цього громадяни Куби мали на телефонах лише доступ до своїх електронних скриньок.

В кубинських містах уже збудовані мережі 3G, і це уже декілька років надавало туристам, чиновникам та іноземним бізнесменам доступ до інтернету.

Відтепер користуватися повним інтернетом також зможуть й пересічні громадяни.

Читайте також:
Від “акустичних атак” на посольство США на Кубі постраждали вже 19 дипломатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна