Доба ООС: 14 обстрілів, два бійці поранені

 

Протягом доби понеділка, 3 грудня, в зоні операції Об’єднаних сил бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, зокрема зафіксовано чотири випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.
Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Так, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Степне, Авдіївка, Водяне, Славне, Чермалик, Водяне, що на Приазов’ї, та Гнутове. Тут російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“По опорних пунктах Об’єднаних сил біля Кримського окупанти двічі застосували міномети калібру 82 мм, а оборонні укріплення поблизу Пісків противник обстріляв ще й з мінометів 120-го калібру”, – сказано в повідомленні.

У ході бойових дій поранень зазнали два військовослужбовці Об’єднаних сил.

За даними розвідки, за добу 3 грудня трьох російських окупантів було знищено, а ще трьох – поранено.

Від початку доби 4 грудня, станом на 7:00, противник вогню у напрямку наших позицій не відкривав.

Читайте також:
Загиблі українські герої листопада: ФОТО, ІСТОРІЇ ЖИТТЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна