Пентагон набирає перекладачів зі знанням української мови для допомоги американським військовим в Україні

 

Компанія Mission Essential, яка є підрядником Пентагону, оголосила про набір громадян США зі знанням української мови для надання допомоги американським військовим в Україні.

Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Mission Essential приймає заявки від кандидатів-лінгвістів зі знанням української мови для надання перекладацьких послуг американським військовим в Україні під час проведення спецоперацій”, — йдеться в оголошенні.

При цьому зазначають, що за необхідності від перекладача може знадобитися виконання “функцій в зоні бойових дій”.

Від нього також потрібні знання та здатності діяти відповідно до місцевих традицій та звичаїв. Перекладач повине вміти спілкуватися з місцевим населенням, не привертаючи до себе уваги.

Наголошують, що географічним місцем роботи перекладача буде місто Миколаїв. Заробітна плата становитиме від $60 до $90 тис. на рік залежно від кваліфікації.

Оголошення оприлюднили ще 16 листопада на сайті LinkedIn. Наразі його переглянули близько 500 разів.

Читайте також:
Льотчики ПС США російського походження допомогли українцям, постраждалим у ДТП на Поділлі. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна