Генштаб Великої Британії порівняв Росію з терористичними організаціями

 

Новопризначений керівник Генерального штабу армії Британії Марк Карлтон-Сміт назвав Росію більшою загрозою, аніж радикальне ісламістське угруповання “Ісламська держава”.

Про це у суботу, 24 листопада, повідомляє The Telegraph, передає Zaxid.net.

За словами генерала, окрім умовної військової загрози, Росія постійно прагне підірвати стабільність Заходу, і систематично докладає зусиль до вивчення та використання його вразливих сторін, особливо в галузях кібернетичної, космічної та підводної війни.

Водночас загроза з боку ісламістів, на думку Сміта, значно менша після того, як “Ісламську державу” розгромили в Іраку та Сирії.

“Росія сьогодні, безперечно, представляє набагато більшу загрозу для нашої національної безпеки, ніж ісламські екстремісти, такі, як “Аль-Каїда” та “ІД”. Ми не можемо спокійно спостерігати за тією загрозою, яку представляє Росія, або залишати її без уваги”, — наголосив генерал.

Читайте також:
Фінляндія вимагає розслідувати втручання в GPS на навчаннях НАТО, у якому підозрюють Росію

ГПУ повідомила про підозру двом депутатам Держдуми РФ, які фінансували терористів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна