Паламарчук звільнив уже другого помічника, який засвітився у справі Гандзюк, — П’єцух

 

Мар’яна П’єцух
журналістка

(FB)

Замість того, щоби подумати над питанням, як можна брати собі в помічники осіб з неоднозначню репутацією (яка була в Паловського і до історії з Катериною Гандзюк), нардеп Паламарчук вирішив покарати медіа, які згадали його прізвище в контексті справи Гандзюк.

Він зареєстрував разом з двома колегами із фракції БПП законопроект про кримінальну відповідальність за наклеп.

“Одним з останніх випадків розповсюдження неправдивої інформації є випадок зі звинуваченнями, що лунають з боку деяких засобів масової інформації на адресу народного депутата України щодо причетності до вчинення особливо тяжкого злочину (напад на громадську активістку К. Гандзюк)”, — йдеться в пояснювальнй записці до законопроекту.

Хоча, відверто, я не бачила прямих звинувачень щодо його причетності до вбивства (хіба, може, на якихось зливних бачках таке писали, але проти таких і в суд не подаси, тому цей законопроект їх не стосується).

Нагадаю, Паламарчук звільнив уже другого свого помічника, який засвітився у справі Гандзюк.

Я подзвонила пану нардепу за коментарем, а він сказв, що нічого не буде коментувати, бо його медіа облили брудом. Тобто, не він сам заляпався, набравши собі таких цікавих помічників, а медіа у всьому винні.

P.S. На фото депутат Паламарчук (зліва), Ігор Павлоський з короваєм, і Сергій Торбін справа. Торбіна запросили як почесного гостя на спортивний турнір, який відбувався під патронатом Паламарчука.

Цим фото я не вказую на причетність Паламарчука до злочину, але за такою логікою… Що, коли журналісти озвучили, чиїм помічником є Павловський, і це фото він уже може трактувати як наклеп?

Читайте також:
Повернення “диктаторських законів”: у Верховній Раді пропонують саджати у в’язницю за наклеп

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна