На Рівненщині блокувальники-“євробляхери” побилися з “копами”

 

Увечері 20 листопада, близько 19:00, під час акції протесту “євробляхерів” поблизу Рівного між мітингарями та поліцейськими виник конфлікт. У сутичці постраждали двоє “копів”, а трьох порушників доправили до Рівненського районного відділеня поліції.
Про це повідомила прес-служба поліції Рівненщини .

За попередньою інформацією, під час регулювання патрульним поліцейським дорожнього руху один із протестувальників порушив вимогу покинути проїзну частину, вдарив поліцейського в обличчя і зірвав радіостанцію. До сутички долучилися й інші учасники протесту.

В результаті поліцейські затримали трьох учасників сутички та доставили їх до Рівненського районного відділення для встановлення їхніх особистих даних. Після надання пояснень їх відпустили.

Двоє патрульних – командир та заступник командира батальйону – отримали забої. Їх оглянули медики та надали необхідну допомогу.

За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України. Крім того, у поліції проводять службове розслідування щодо правомірності дії працівників поліції щодо мітингувальників.

Станом на 20:30 рух автодорогою Київ-Чоп у Рівненському районі було розблоковано.

А у Сарненському районі рух автодорогою “Київ-Ковель-Ягодин” учасники акції розблокували о 18:10, повідомили в ГУ НП.

Читайте про ранкові події:
У Києві та в регіонах протестують невдоволені “євробляхери”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна