Я ніколи не цькуватиму тих, хто виступає в Росії, — Pіаnобой

 

Фронтмен гурту Ріаnобой і суддя вокального телешоу “Х-фактор” Дмитро Шуров прокоментував гастролі колег-артистів з України до Росії.

За словами музиканта, він виступає проти будь-якого цькування. Про це артист розповів у програмі “Зе Інтерв’юер”, передає УНІАН.

На думку Шурова, закон повинен бути один для всіх. “Якщо нема закону, кожна людина стає перед власним моральним вибором, і має на це повне право”, — переконаний артист.

Також він рішуче виступає проти будь-якого цькування і бойкоту тих, хто виступає в Росії.

“Я проти цькування цих людей. Є артисти, яких переслідують активно й відкрито. Коли травлять в Україні, то це дуже важко. Я когось можу засуджувати, можу не засуджувати, я знаю обставини, на відміну від простих людей, але я ніколи не буду їх цькувати. Це просто абсурд”, — запевнив Шуров.

Сам Дмитро із 2014 року не виступає на території Росії. “Моя позиція з 2014 року незмінна. Коли почалася війна, ми перестали їздити в Росію, хоча до цього у нас там було все непогано“, — розповів музикант.

Читайте також:
“Брати вбивають один одного”, – Олег Винник висловився про агресію на сході України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна